casino siteleri

Adıyaman Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürüyor

Bölge Haber Girişi : 26 Ekim 2017 13:22
Adıyaman Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürüyor
Adıyaman Belediyesi bünye
Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten TOGEM, ihtiyaç sahibi üç vatandaşa daha yardımda bulundu.

Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), ikisi eşlerinden ayrılan erkek vatandaş ile diğeri annesi ve babası cezaevinde olan kardeşi ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına ait yetiştirme yurdunda kalan ihtiyaç sahibinin taleplerine cevap vererek, çeşitli yardımlarda bulundu.

İlk olarak annesi ve babası cezaevinde olan, kız kardeşi de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına ait yetiştirme yurdunda kalan ve birkaç hafta sonra hapishaneden çıkacak olan annesi ve kardeşi ile birlikte yaşamak için yeni bir ev tutan 21 yaşındaki genç kıza talepleri doğrultusunda giyim ve gıda başta olmak üzere temel ev malzemeleri desteğinde bulunan TOGEM, genç kızın her zaman yanında olduklarını söyledi.

Yine eşinden ayrılan ve tek başına yaşayan psikolojik rahatsızlığı bulunan bir vatandaşında ev malzemesi ihtiyaçlarını karşılayan ekipler, son olarak yine tek başına yaşayan bir erkek vatandaşın daha taleplerini karşıladı.

Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, Adıyaman Belediyesi olarak yoksul ve muhtaç ailelere yaptıkları yardımları aralıksız sürdürdüklerini dile getirerek, “Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi olarak yardım bekleyen vatandaşlarımıza yardım eli uzatmaya devam ediyoruz. İmkanlar dahilinde de desteklerimizi süreceğiz” şeklinde konuştu.