casino siteleri

AK PARTİ ADAYI NURETTİNYAŞAR DOĞANŞEHİR ZİYARETİNDE

Siyaset Haber Girişi : 08 Mayıs 2015 14:05
AK PARTİ ADAYI NURETTİNYAŞAR DOĞANŞEHİR ZİYARETİNDE

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimle ilgili olarak çalışmalarını sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, Doğanşehir İlçesi'ni ziyaret etti. Yaşar, AK Parti'nin 13 yılda Türkiye'de sessiz bir devrim yaptığını söyledi.

Deprem konutları

 

Doğanşehirliler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Yaşar, ilk olarak AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Yaşar, partililere yaptığı konuşmada, "AK Parti hareketi, bir parti hareketi değil; bir millet, bağımsızlık, özgürlük hareketidir. 13 yıldır yapılanlarda bir siyasi parti faaliyeti değil, sessiz bir devrim, bir halk devrimidir" dedi.AK Parti ile birlikte demokrasinin geldiğini ifade eden Yaşar, demokrasiyle birlikte ekonomik büyümenin geldiğini kaydetti.

 

 Yaşar, demokratik istikrar ile ekonomik istikrarın birbirine bağlı olduğuna dikkat çekerek, "AK Parti hareketinin, Recep Tayyip Erdoğan hareketinin, Özal hareketinin yaptığı bu memleketin tapusunu tekrar millete iade etmek. Onun mührünü vurup; yönetimine, imkanlarına, gücüne, davranış şekline, anayasasına, temel toplumsal sözleşmesine bu milletin damgasını vurmak. Bu kolay bir şey değil. Kimse elindeki gücü, iktidarı bırakmaz. Bu süreç, bu ülkenin kendi yönetimiyle, milletiyle bütün olarak barışıp, asıl sahibine ülkenin imkanlarını, gücünü, karar mekanizmalarını teslim edip, bu süreçte de doğabilecek bütün riskleri alarak, bu memlekete sahip çıkma süreci. Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı bu" diye konuştu.

 

 AK Parti'nin zoru başardığını ifade eden Yaşar, "Hem vatandaşına itibarını iade edeceksin, yönetime bunun damgasını vuracaksın hem de ekonomik büyümeyi sağlayacaksın. AK Parti bu anlamda bir zoru başardı. AK Parti kavgasız, gürültüsüz ve kansız bir devrim yaptı. Devrimin amacı da, bu ülkeyi asıl sahiplerine sağ salim güçlü bir şekilde teslim etmek, bölgede ve dünyada güçlü bir ülke haline getirmek" dedi.

 

YouTube Haber arası

Yaşar, partililerle yaptığı toplantının ardından Doğanşehir İlçesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla Malatyaspor atkısı dağıtan Yaşar, esnaflarla uzun süre sohbet etti.