casino siteleri

AK PARTİ'DEN ORDUZU KALDIRIMA BİR ZİYARET DAHA

Siyaset Haber Girişi : 14 Mayıs 2015 00:11
AK PARTİ'DEN ORDUZU KALDIRIMA BİR ZİYARET DAHA
Ak Parti geçen Pazartesi

Ak Parti, geçen Pazartesi günü gittiği Orduzu Kaldırım mahallesine bir kez daha gitti. İlk ziyarette bazı gerginlikler olmuş ve yaşanan hadiseler yerel ve ulusal haberlerde genişçe yer almıştı. Özellikle ulusal haberlerde Orduzu Kaldırım mahallesi muhalif gibi gösterilerek, mahalle sakinleri sanki Ak Parti milletvekillerine topyekün tepki vermiş gibi haberler yapıldı. Hatta bazı internet haber sitelerinde mahallede 20 gözaltı olduğu yönünde asparagas haberler de yapıldı.

Deprem konutları

 2. Kez yapılan mahalle toplantısına mahalleliler yoğun ilgi gösterdi. Bir kez daha toplanan AK Parti heyeti ve mahalle sakinleri yaşananlar üzerinde konuştu. Ak Parti’den Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Ak Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi ilçe başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Orduzu Kaldırımlı olan Mehmet Güner ve Battalgazi belediye meclis üyesi Kaldırımlı Abuzer Altın Battalgazi belediye meclis üyesi Cumhur Şahaplıoğlu ve diğer meclis üyeleri katıldı.

Mahalle sakinleri, kesinlikle Ak Parti’ye karşı bir duruşlarının olmadığını belirterek, medya bizi çok farklı takdim etti dedi. Mahalle sakinleri, “Haberlerde 20 gözaltı var denildi, kesinlikle yalan, hepimiz buradayız ve mahallemizin bu şekilde karalamasına alet olduğumuz için özür dileriz ve bu tek yönlü yalan haber kampanyalarına izin vermeyeceğiz. Biz daha önce %99 oranında Ak Parti’ye destek verdik, şimdi de tercihimiz Ak Parti’dir. O gün yaşananlar çok farklı mecralara taşındı. Biz mahallemize yönelik hizmet noktasında birkaç talepte bulunacaktık ama anlamadığımız bir kargaşa yaşandı, sanki AK Parti’ye tepki gösteriyormuşuz görüntüsü verilmeye çalışıldı.” Dedi.

Battalgazi ilçe başkanı Osman Güder, “Ben de bu mahalleden biriyim, yaşanan hadiseler iki kişinin hizmet talebi noktasında konuşmaya çalışmasıdır. Gençlerin bu çabalarını tepki diye lanse etmek bu mahalleye saygısızlıktır.”  Dedi.

 Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Biz Kaldırım mahallemizin daha önce bize verdiği desteği biliyoruz. %99 oranında destek verdiler. Bir iki genç taleplerini iletecekken yaşanan kargaşada sanki ortada tepki varmış gibi görüntüler çekilmeye başlandı. Asla Ak Parti ve mahalle olarak ne olduğu belirsiz medya’ya alet olmayacağız. Bunlar oyunun bir parçası. İşte bugün bu oyunu da bozdunuz. Ve inşallah 7 Haziranda bunlara asıl cevabı vereceksiniz.” Dedi. Öznur Çalık’ın konuşmasına alkışlarla destek veren mahalleliler, bu seçimde daha önce destek verdiğimiz gibi yine destek vereceğiz ve 6-0 yapacağız dedi.

Toplantı sırasında mahalleliler tek tek söz alarak konuştu ve konuşulanlar Ak Parti heyeti tarafından not alındı.

YouTube Haber arası