casino siteleri

AK PARTİ MAHALLE TOPLANTISINDA GERGİNLİK

Siyaset Haber Girişi : 12 Mayıs 2015 08:12
AK PARTİ MAHALLE TOPLANTISINDA GERGİNLİK
Malatya Ak Parti seçim ça

Ak Parti, seçim için mahalle gezilerine devam ediyor. Dün akşam gittiği Orduzu mahallesinin Kaldırım sokağında kalabalık bir heyet vardı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı'da, Ak Parti heyetinin konuşmaları sırasında bir kaç kişinin sözlü sataşmalarından dolayı bir tatsızlık yaşandı. Battalgazi Belediye başkanı Selahattin Gürkan'ın konuşmaları sırasında bir kaç genç söz almak isterken hadise başka bir boyut kazandı ve kalabalık arasında sözlü sataşmalar başladı.

Deprem konutları

 

Selahattin Gürkan’ın toplantıdan taziye gitmek için erken ayrılmasından kısa süre sonra Ak Parti Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık toplantının yapıldığı alana geldi. Daha sonra toplantıda bulunan Ak Parti heyetinden Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kâhtalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın konuşmalarını sataşma olmaksızın tamamladı.

 

YouTube Haber arası

Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, kendisine yönelik sözlü sataşma da dahil bir olay yaşanmadığını söylerken, AKP İl Başkanı Hakan Kâhtalı, büyütülecek bir olay yaşanmadığını bildirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Ben zabıta memurumuzun babasını taziyesine gideceğimden dolayı, konuşma sırasını erkene alarak ayrıldım. ‘Taziyeye gideceğimi’ söyleyerek ilk konuşmayı yaptım. Orada 4-5 genç sözlü ifadede bulundular. En fazla destek aldığımız toplantılardan biriydi. Ben konuşmamdan sonra taziyeye gitmek üzere ayrıldım. Bu mahallemiz belediyemiz tarafından en fazla hizmet giden bölgelerden birisidir. Bize yüzde 85 oranında destek veren bir bölgemiz” dedi. Mahalle sakinlerinin, Ak Parti’lilere; “Bunlar bizim çocuklarımız değil, başka mahalleden,bir kişinin yaptığını bütün mahallelilere mal edilmemesi ” ifadesinde bulunduğu ileri sürüldü.