casino siteleri

AK Partili Taşkın: Tek esnafımızı mağdur etmeyeceğiz

POLİTİKA Haber Girişi : 23 Mart 2024 16:50
AK Partili Taşkın: Tek esnafımızı mağdur etmeyeceğiz
AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Tek bir vatandaşımızı, esnafımızı mağdur etmeden şehrimizin değişim ve dönüşümünü sağlayacağız
AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Tek bir vatandaşımızı, esnafımızı mağdur etmeden şehrimizin değişim ve dönüşümünü sağlayacağız dedi.
Rezerv alanı ilan edilen Saray Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, bölgedeki İstanbul Pasajının seçimlerden hemen sonra yıkılacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Sistemli bir dezenformasyon çalışması var
Muhalefet adaylarının depremin acıları üzerinde kara bir propaganda yürüttüğüne dikkat çeken AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın Bilinçli sistemli bir dezenformasyon çalışması var esnaf ve vatandaşlarımız bunlara itibar etmemeli İstanbul Pasajında ki tek bir esnafımızı mağdur etmeyeceğiz ifadelerini kullandı.

Ticaret işleyişine zarar vermeyeceğiz
Değişim ve dönüşümün esnafın ticaretini olumsuz etkilemeyecek şekilde gerçekleştirileceğini aktaran AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Şehrimizin ekonomik temelini esnaflarımız oluşturuyor. Esnafımızın kalkınması demek kent ekonomisinin, ülke ekonomimizin ayakta durması demektir. Bu anlamda her zaman onların yanındayız. Tek bir vatandaşımızı, esnafımızı mağdur etmeden devlet millet el ele Malatyayı ayağa kaldıracağız diye konuştu.