casino siteleri

Akcan: “Erdoğan deneyimli bir siyasetçi”

Bölge Haber Girişi : 26 Ekim 2017 15:43
Akcan: “Erdoğan deneyimli bir siyasetçi”
Adıyaman'ın Gölbaşı i
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde işadamı Adnan Akcan, AK Parti Adıyaman il Başkanı olan Mehmet Erdoğan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan İşadamı Adnan Akçan, Adıyaman’ın deneyimli bir il başkanına sahip olduğunu kaydetti.

Adnan Akçan ziyarete ilişkin, “Geçmişten beri siyasetin içinde olan deneyimli bir kişi olan başkanımız Adıyaman’ımızın ve ilçelerinin sıkıntılarını bilen birisidir. Siyasetçisiyle, iş dünyasıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla omuz omuza vererek ilimizin daha da kalkınması yönünde çalışacağız. İşadamları olarak ilimiz adına yapılan her türlü faydalı işler için her zaman birbirimize yardımcı olacağız. Yeni görevinden dolayı kendisini kutluyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her zaman işadamlarımızın yanında ve beraber olarak Adıyaman için hizmet üretmeye çalışacağız. Sorunları biliyoruz, elbirliği ile bu sorunlarını çözümü için çalışacağız” dedi.