casino siteleri

Başkan Bilgin: "Türkiyenin geleceğini sizde görüyoruz

POLİTİKA Haber Girişi : 12 Şubat 2024 10:57
Başkan Bilgin:
Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, seçim çalışmaları kapsamda Gençlik STKları Buluşması programında gençlerle bir araya g
Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, seçim çalışmaları kapsamda Gençlik STKları Buluşması programında gençlerle bir araya geldi.
Kentte bulunan biri restoranda katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde tek gayemiz, tek mücadelemiz, tek kavgamız ve tek sevdamız var. Ülkemizi, milletimizi güçlü kılmak, gençliğimizi kendi ayakları üstünde durabilen, sorgulayan, ne istediğini bilen ve geleceği inşa edebilecek bir gençlik olarak yetiştirmek. Bunu da sizler başardınız" dedi.

Gençlerin yöneteceği Türkiye, birileri istemese de çok güçlü olacak

Başkan Bilgin, gençlerin yöneteceği Türkiyenin, birileri istemese de çok güçlü olacağını ifade ederek, "Siz daha çabuk doğru bilgiye ulaşmak için araştırarak okuyarak öğreniyorsunuz. Ben AK Parti şunları yaptı demeyeceğim, siz bunları yaşayarak görüyorsunuz. Bizler de bu anlayışla 5 yıl boyunca AK Belediyecilik anlayışıyla birlikte medeniyetimizi ihya edecek gençlerimizle birlikte sahnedeyiz ve sahnede olmaya devam edeceğiz. Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Gençlerin ihya edeceği Türkiye Yüzyılındaki Sivasın da çok daha güçlü olacağına inanıyoruz. Çünkü kendisine inanmış, ülkesine inanmış, milletine inanmış, neyi istediğini bilen bir gençlik hareketi burada ve bu gençlerin yöneteceği Türkiye, birileri istemese de çok güçlü olacak" ifadelerini kullandı.

Türkiyenin geleceğini gençlerde gördüklerine değinen Başkan Bilgin, "Sizlerle birlikte birçok projeye imza attık. Sizlerle birlikte gerçekleştirdiğimiz Heyecan Merkezleri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğandan ödül aldı. Nisan ayından sonra da gençlik adına çalışan sivil toplum örgütlerimizle birlikte gençlik için, sizler için, sizinle beraber yol yürümeye devam edeceğiz. Siz proje geliştireceksiniz, isteyeceksiniz, biz yapacağız. Bundan emin olun çünkü biz Türkiyenin geleceğini sizde görüyoruz, sizin geleceğinizi ise Türkiyede görüyoruz" şeklinde konuştu.