casino siteleri

Başkan Şerifoğulları: Güzel bir kampanya süreci geçirdik

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 31 Mart 2024 14:44
Başkan Şerifoğulları: Güzel bir kampanya süreci geçirdik
Oyunu kullanan Elazığ Belediye Başkanı ve adayı Şahin Şerifoğulları, Allaha hamd olsun güzel bir kampanya süreci geçirdik. Sadece kendimizi ve yapabilec
Oyunu kullanan Elazığ Belediye Başkanı ve adayı Şahin Şerifoğulları, Allaha hamd olsun güzel bir kampanya süreci geçirdik. Sadece kendimizi ve yapabileceklerimiz anlattık. Diğer adaylar için hiçbir söz sarf etmedik. Demokratik ortamda süreci yürüttük dedi.
Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Elazığda da oy kullanma işlemleri sabah 07.00 itibariyle başladı. Biri bağımsız olmak üzere toplamda 21 adayın yarışacağı seçimde, kent genelinde 356 bin 137 seçmen için bin 118 sandık kuruldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren sandıklarının bulunduğu okullara gelen seçmenler, saatlerin 07.00ı göstermesiyle birlikte oylarını kullanmaya başladı. Belediye Başkanı ve adayı Şahin Şerifoğulları da Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulunda 1339 nolu sandıkta ailesiyle birlikte oyunu kullandı.
Oy kullanma işleminin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için bugün ailemizle birlikte oyumuzu kullandık. 31 Mart seçimleri ilimiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olsun. 3 aydır kampanya sürecini yürütüyorduk. Tüm adaylar kendileri anlattı. Şehrimize 2024-29 yılları arasında yapabileceklerini anlattılar. Bizler 5 yıldır bu aziz şehrin makamında belediye başkanlığı görevini ifa ediyorduk. Yapmış olduğumuz güzel projeleri vatandaşlarımıza anlatabilme ve eksikliklerimizi dinleyebilme imkanı bulduk. Allaha hamt olsun güzel bir kampanya süreci geçirdik. Sadece kendimizi ve yapabileceklerimiz anlattık. Diğer adaylar için hiçbir söz sarf etmedik. Demokratik ortamda süreci yürüttük. Bugünde artık hemşerilerimiz tercihlerini kullanıyorlar. Yine inşallah demokratik ortamda, kazasız belasız bir şekilde seçimi tamamlarız. Sandıktan çıkan neticeyi herkes içselleştirir. Akşamda sonuca göre bu şehri kim yönetecek ise sevenleriyle zaferini kutlar diye konuştu.