casino siteleri

Belediye başkanlarından Selahattin Gürkan’a tepki

Siyaset Düzenleme Tarihi : 13 Ekim 2020 10:26 Haber Girişi : 13 Ekim 2020 10:28
Belediye başkanlarından Selahattin Gürkan’a tepki
AK Parti Büyükşehir Grup Toplantısı karıştı. İlçe belediye başkanları Selahattin Gürkan’ın ilçelerine hizmet etmediğini yüzüne söylediler.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Toplantısı’nda ilçe belediye başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a tepki gösterdiler.

Deprem konutları

 

Tartışma Selahattin Gürkan’ın 3 bin kilometre asfalt yaptık rekorlar kırdık, bu Türkiye’de ilk sözleriyle başladı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ve ilçe belediye başkanları, “Bu asfalt nerelere yapıldı biz göremiyoruz, bu saydığınız hizmetler nerede gösterin bizlere?” dediler.

YouTube Haber arası


Toplantı sonrasında bazı Büyükşehir belediye Meclis üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ve ilçe belediye başkanlarını tebrik ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İbrahim 17 Ekim 2020 04:13

    Allah aşkına ne yapmış Malatya için gelen yol diyor giden yol diyor ortada yol yok dert dinliyormuş peki derde çare olmuş mu ? yok Battalgazi belediye başkanı ne yapıyor yada varmı gören duyan

  • Cenk 14 Ekim 2020 22:49

    Memurun işçinin yemek ücretlerini kesen vermeyen milletin ekmeği ile oynayan ve kendi babasının parası gibi hareket eden bir yönetici ne kadar verimli olabilirki bu ayak sesleri daha da büyür emin olun...yazık çok yazık

  • Kırmızı arkadaşa cevap 14 Ekim 2020 02:01

    Ahmet çakırın yaptığı yüzakı caddesini hacı başkan devam ettirdi. Bu muhterem de geldi kalan 4te1 veya en iyi ihtimalle 3te1 lik kısmını tamamladı. Ve şimdi 30 km diyor. Allah bir dediği doğru gerisi sıkıntılı. Hesap ortada 3km lik yolun 3te1 ini yapıp deftere 30km yol yaptım diye yazan adamdan hizmet beklemeyin. Yalakalığı da yapacaksanız bari tasınıza ekmet doğrayana değil en azından hakedene yapın.

  • Ömer 13 Ekim 2020 23:47

    Aynı partiden iki belediye başkanı toplantıda konuşurken rakip değil aynı davanın insanları. Büyükşehir Belediye başkanı konuşurken muhalefet partisi gibi sataşırcasına sorular ile herkesin içinde konuşmaya müdahale etmek ne kadar iyi niyetli olabilir. Yada farklı oyunlar mı var acaba. Düşündürücü bir durum burada mağdur görünen mi prim yapacak yoksa partinin büyükşehir başkanına zamansız sorular sorarak gerginliğe sebep vermek zaman gösterecek.

  • Kırmızı odaya cevap 13 Ekim 2020 18:40

    Nereye koşturuyormuş yahu ne diyorsun sen ben de çıkıp akşama kadar dert dinleyeyim bana oyunu verecekmisin belediye başkanı dert dinleme makamı değil dertlilerin derdini çözme makamı ortada şehircilik anlamında ne var söyle bana yıl olmuş 2020 adam hala yapmadığı asfaltla övünüyor ne asfaltı yahu gidin bakın gerçek büyükşehirlere adamlar ne ile uğraşıyor Bi görün biz hala asfalt diyoruz daha onu bile tamamlayamamış

  • Tekin 13 Ekim 2020 17:00

    Helal olsun İsa başkan. Kral çıplaksa gizlemeye gerek yok. Yalana hileye hurdaya gerek yok. Herkes haddini bilecek.

  • Hüseyin 13 Ekim 2020 16:58

    Ahmet başkanın yaptığı yüzakı bulvarını adını değiştirip ben yaptım diye geziyordu bu yetmemiş 3 km bulvarı 30 km diye yutturmaya çalışıyor. Nasıl bir adama düştük Allahım

  • Kırmızı Oda 13 Ekim 2020 15:20

    Bu kadar olamazz.. Bekliyorsunuz ki insanlar birbirine düşsün sizde kenardan ellerinizi avuşturarak oturup izleyesiniz. Ya kardeşim bu adam yol, asfalt, alt yapı, çevre düzeni, ilaçlama vs herşeyi yapmıyor mu? Sosyal belediyecilik anlamında devamlı vatandaşlarla bir araya gelip derdini şikayetini dinlemiyor mu? Tüm bunları bile bile niye hala itiraz edilip sanki hicbisey yapılmıyor gibi gösteriliyor. Selahattin Gürkan bunları haketmiyor kardeşim. Gece gündüz koşan bir insan bunları haketmiyor..

  • Malatya 13 Ekim 2020 14:27

    Selo başkan baltayı taşa vurdu ellahım

  • Salih Zeki 13 Ekim 2020 14:23

    Ekibin deki gerçek liyakat sahibi adamları koymazsa arastirmazsa böyle olur. İnanın ne teknik elemanlar var cv lerini baksa bir.

  • Salih Zeki 13 Ekim 2020 14:22

    Ekibin deki gerçek liyakat sahibi adamları koymazsa arastirmazsa böyle olur. İnanın ne teknik elemanlar var cv lerini baksa bir.

  • Abdullah Altunkaya 13 Ekim 2020 13:11

    Selahattin Gürkan başkan geçtiğimiz günlerde ulusal bir televizyonda yaptığı konuşmasında 2019 yerel seçimlerinde büyük bir teveccühle geldiğini ve seçimden önce yaptığımız araştırmalarda malatyanın yüzde 80 inin kendisini desteklediğini ve bunun nedeninin ise eski başkanların hataları nedeniyle olduğunu ifade etmişti. Bende diyorumki şimdi seçim olsa partisinin değilde kendisinin saf oyu olduğunu ifade ettiği yüzde 80 oy a karşı maksimum yüzde 20 oy alacaktır. partisi ile bile girse yüzde 20 oyu geçemez. bu da buraya tarihi not olarak düşsün, hizmet desen var olan hizmetleri sürdürmeden başka yenibir hizmet yok, yeni bir vizyon proje yok, yeni projesi de yok hep eleştirdiği önceki başkanların yüzde 80 e gelmiş projelerini tamamlandı ve üzerine kendisi yapmış gibi reklamını yaptı... maalesef malatya için 5 yıl boşa gitti, gidiyor, hakkını yemeyelim selahattin başkanın 1 projesi vardı ve kendisi bu projeyi başlatıp bitirdi, yukarıdaki haberde tartışmanın yaşandığı meclis salonunu yenileme projesi gerçekten şu koronavirüs salgını ve yaşadığımız ekonomik buhranda yapılması elzem bir projeydi kendisini bu projeden dolayı tebrik ediyoruz. bir proje daha vardı şimdi hatırladım itfaiye binasının arkasına doğu garajını taşıdı ve malatya "rahat bir nefes aldı" gerçekten..!! Geçmiş başkanların hataları sebebiyle başkan olan Selahattin başkan 1,5 yılda 3 bin kilometre yol yaptığını ifade ediyor 3 bin kilometre yol yapılmışmı.?! onu bilemem ama 1,5 yılda kendisine oy veren seçmenden 3 bin kilometre uzaklaştığını söyleyebilirim

  • Malatya Sevdalısı 13 Ekim 2020 12:10

    İlçe belediye başkanlarımız Malatya halkının sesi olmuş adeta Selahattin bey göreve geleli 2 yıl oldu Malatya Halkı olarak hizmet göremedik Ahmet Çakır Döneminde yapılan yolların açılışı hizmet binalarının açılışı yapılıyor Büyükşehir belediyesinin tek hizmeti İnönü caddesine bidon bariyer koymak oldu :))