casino siteleri

"Birliğimizi Bozamayacaklar"

Gündem Haber Girişi : 09 Eylül 2015 13:38

EĞİTİMCİ KAMU ÇALIŞANLARI SENDİKASI-EKSEN EĞİTİMSEN MALATYA TEMSİLCİLİĞİ TERÖR OLAYLARIYLA İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Deprem konutları

BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR!

Devletimizin ve milletimizin bekasına kasteden, Anadolu’yu Müslümanların elinden almak gibi bin yıllık bir amacın taşeronluğunu yapan terör örgütü PKK, her gün güvenlik güçlerimizi kalleş pusularla şehit etmektedir.

Üzerinde yaşadığımız toprakların vatan olmasını sağlayan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Asırlardır Haçlı İttifakına karşı medeniyet ve iman ekseninde birlik olmuş milletimiz elbette bu günleri de atlatacaktır.

Gün, bütün kurumlarıyla ve unsurlarıyla Türk Milleti’nin birlikte yaşama iradesini gösterme günüdür. Bunun sağlanabilmesi için temennimiz devletin ve idarecilerimizin yakın zamanda yapılan hatalardan gerekli dersleri çıkarmış olmalarıdır.

Yönetenler, mevcut durumda siyasi hesaplarını bir kenara bırakarak yalnızca Milletin mevcudiyeti için terör örgütü ve her türlü uzantısına karşı kararlı bir şekilde mücadele etmelidirler. Milletimiz, terör örgütünün en çok yapmak istediği halkı bir birine düşürme amacına hizmet edecek çatışmaya neden olacak tutum ve davranışlardan kaçınmalıdır.

Unutulmamalıdır ki eğer halk içinde bir çatışma ortamı doğarsa terör örgütü tek bir çatışmaya bile girmeden, bir tane militanını bile kaybetmeden ellerini ovuşturarak olan biteni izleyecektir.

Ne yazık ki milletimizin içi yanarken mevcut durumu politik rant haline getirmek isteyenler olacaktır. Her kimden bu yönde bir talep geliyorsa buna prim verilmemesi gerekir.

YouTube Haber arası

Şehitlerimizi tekrar rahmetle anarken yüce Allah’tan birlik ve beraberliğimizi korumasını, millet düşmanlarına Kahhar ismiyle tecelli etmesini diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla... Kenan AKDOĞAN EKSEN Eğitim Sen Malatya Temsilcisi