casino siteleri

Bulut: "Sivaslı olmak, Türkiye´nin her yerinde bir ayrıcalıktır"

POLİTİKA Haber Girişi : 05 Ağustos 2022 16:45
Bulut:
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Sivaslı olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi.Büyük Birlik Partisi Genel B
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Sivaslı olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, 5 Ağustos Dünya Sivaslılar Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Bulut, Sivas deyince akla Anadolu Çocukları yiğidolar geldiğini söyleyerek, " Her yıl Ağustos ayının 5. günü, Sivas ilimizin plaka numarası 58´e istinaden Dünya Gardaşlık Günü olarak kutlanmaktadır. Sivas; maddi-manevi bütün değerleriyle Türk -İslâm kültürünün hâkim olduğu, binlerce yıldan beri medeniyetimizin kökleşip dal budak saldığı, Türkçemizin sazı ve sözüyle çınar olduğu, Milli Mücadele yıllarında toplanan kongreyle Gazi Paşa´nın öncülüğünde Milli Kurtuluş Savaşımızın kıvılcımlarının atıldığı kutlu şehrimizdir" diye konuştu.

"Sivas; kardeşliktir, kucaklaşmadır, birlik ve bütünlüktür"

Sivas; kardeşliktir, kucaklaşmadır, birlik ve bütünlüktür diyen Bulut, " Sivas denilince akla yüzleri kavruk, yürekleri yanık, alın teri ve emeklerinden başka bir sermayeleri olmayan Anadolu çocukları, yiğidolar gelir. Sivas; kardeşliktir, kucaklaşmadır, birlik ve bütünlüktür. Acıları birlikte yaşamak, sevinçleri birlikte paylaşmaktır. Sivas; Madımak´ta yanmak, Keş Dağında donmaktır. Sivaslı olmak Adriyatik´ten Çin Seddine kadar Aziz Milletimizin, sevinciyle sevinmek, hüznüne ağlamaktır. Sivaslı olmak, Türkiye´nin her yerinde bir ayrıcalıktır. 5 Ağustos Sivaslılar Dünya Gardaşlık Günü kutlu olsun. Türkiye´nin ve dünyanın dört köşesine yayılmış ancak yürekleri gardaşlık için atan hemşerilerime selam ve hürmetlerimi sunuyorum. Gardaşlık Günümüz kutlu olsun. Rabb´im birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin inşallah" ifadelerini kullandı.