casino siteleri

Büyükşehrin projeleri taktir topluyor

ÇEVRE Haber Girişi : 04 Aralık 2023 15:59
Büyükşehrin projeleri taktir topluyor
Türk Yerel Hizmet Sen´e bağlı sendika üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesinin yatırım ve hizmetlerini yerinde gezerek, yapılan hizmetler h
Türk Yerel Hizmet Sen´e bağlı sendika üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesinin yatırım ve hizmetlerini yerinde gezerek, yapılan hizmetler hakkında ilgililerden bilgiler aldılar.
Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Orduzu Spor Kompleksi ve Yüzüncü Yıl Parkı´nı gezen ziyaretçilere Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından hayata geçirilen projelerle ilgili bilgiler de verildi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan tesislerin önemli ve gerekli tesisler olduğunu söyleyen Türk Yerel Hizmet Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Doğan, "Malatya´mıza böyle büyük hizmetleri kazandırdıkları için başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan´a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Malatya´mızı ayağa kaldırmak inşallah Selahattin Başkanımıza nasip olacaktır. Başkanımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
Faaliyete geçirilen hizmetlerin Türkiye´nin 100.yılında Malatya´ya yakışan hizmetler olduğunu ifade eden Ömer Süslü ise yaptığı konuşmada, "Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri gezdik. Görevli arkadaşlar bizlere tesisler hakkında bilgiler verdiler. Malatya´mızın ihtiyacı olan bu tesisleri hizmete açtığı için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan´a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 100.yılımıza yakışır hizmetler olmuş" diye konuştu.