casino siteleri

ÇALIK, MUŞ BELEDİYESİNE PROJELERE DESTEK MÜJDESİ VERDİ

Malatya Haber Girişi : 02 Eylül 2016 20:10
 ÇALIK, MUŞ BELEDİYESİNE PROJELERE DESTEK MÜJDESİ VERDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Muş Belediyesi’nin itfaiye ve arazöz araçlarına ihtiyaç duyduğunu öğrendiklerini belirterek, “Yaptığımı görüşmeler neticesinde itfaiye aracımız Türkiye Belediyeler Birliği tarafından gönderildi. Arazöz de iki ay içerisinde teslim edilecek” dedi.
Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Muş’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Muş Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, görev süresinde yapılan çalışmalar hakkında Çalık’a bilgi verdi.
AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Asya, “İlimizin öncelikli sorunlarının çözüme kavuşturulması için acil eylem planımızı oluşturduk. Yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmaları bu çerçevede değerlendiriyoruz. Sebze ve meyve hali, hayvan pazarı, havyan barınağı ve tıbbi atık sterilizasyon merkezi gibi yeni tesisleri halkımızın hizmetine sunduk. Yapmayı planladığımız tesislerimizi de projelendirdik. Allah’ın izniyle bu projelerimizi de en kısa sürede hayata geçireceğiz” dedi.
Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Asya’yı tebrik eden Genel Başkan Yardımcısı Çalık, “Hükümetimiz sayesinde ülkenin en ücra yerlerine hizmetler gidiyor. Bu da bizleri memnun ediyor. Muş’a gelmeden önce eksik ve aksaklıkların tespitini yaparak geldik. Buraya gönüller yapmaya geldik. Belediye başkanımızın eski devlet hastanesi ve stadyum ile ilgili talepleri için ne gerekiyorsa yapacağız. Bunun yanı sıra belediyemizin itfaiye ve arazöz araçlarına ihtiyaç duyduğunu öğrendik. Muş’a gelmeden önce yaptığımız görüşmeler neticesinde Türkiye Belediyeler Birliği tarafından bir itfaiye aracı gönderildi. Araç şu an yolda. Arazöz aracı da iki ay içinde teslim edilecek. Muş için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Başkan Asya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık ve beraberindeki heyete ziyaret anısına hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Deprem konutları