casino siteleri

CHP İlçe Başkanından Açıklama

Özel Haber Haber Girişi : 06 Mayıs 2021 21:25
CHP İlçe Başkanından Açıklama
CHP İlçe Başkanından Açıklama

SHOW TV’de yayınlanan ‘Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ programında CHP Kale İlçe Başkanı S.K  ile ilgili “tecavüz” iddiaları yer aldı. CHP İl Başkanı Enver Kiraz İlçe Başkanını görevden aldığını İlçe Başkanı Süleyman Karabulut ise istifa ettiğini söyledi

Deprem konutları

 

Konu ile ilgili Kayısı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur'a konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz Bu olayın aynı şekilde Show TV'deki yayından öğrendiğini , "Tedbir amaçlı S.K'yi ilçe başkanlığından aldık hemen. Parti üyeliğini de askıya aldık. Bu yapılan haber üzerine partiyle ilişkisini hemen kestik. Doğruysa kimsenin kabul edemeyeceği bir durum." dedi.

 

YouTube Haber arası

CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut haber sitemize yaptığı açıklamada Bugün (06/05/2021) Show Tv'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme isimli programda hakkımda bir genç kıza 'tecavüz' etmiş olduğum şeklinde asılsız iddialar yer almıştır, program esnasında adım açıkça söylenmiş ve fotoğrafım ekrana yansıtılmıştır. Kişilik haklarıma onuruma adı açıkça söylenerek üyesi olduğum CHP'ye alçakça saldırmıştır. Hiçbir somut delil olmadan üzerime suçlu yaftası yapıştırılmıştır. Bu iftiralara karşı hukuki yollardan gerekli cevap verilecektir. İftiralardan zarar görmemesi için üyelik ve ilçe başkanlığı görevini gururla yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisinden derhal istifa ettim.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.