casino siteleri

CHP'Lİ Başkana göre Selahattin Gürkan Düşerse, Malatya Düşermiş

Özel Haber Haber Girişi : 20 Aralık 2023 22:16
CHP'Lİ Başkana göre Selahattin Gürkan Düşerse, Malatya Düşermiş
CHP'Lİ Başkana göre Selahattin Gürkan Düşerse, Malatya Düşermiş


CHP'li Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu “Altını çizerek şu ifadeyi kullanmak isterim ki; Gürkan Düşerse, Malatya Düşer.dedi.

Deprem konutları

 

Başkan Cömertoğlu malatyadan com’a  açıklamalarda bulundu.

CHP'li Cömertoğlu “Altını çizerek şu ifadeyi kullanmak isterim ki; Gürkan Düşerse, Malatya Düşer. Bu konuyu başka izah edemeyiz. Selahattin Başkan bu şehir için gecesini gündüzüne katıp iş yapıyor. Kurulu ekibi tıkır tıkır çalışıyor. Yarın ucu bucu dipsiz bir kuyu önümüze çıkarılırsa ne yapacağız hiç düşündünüz mü? Ekip yok bir şey yok gelip hangi ilçeye hangi insanımıza hizmet götürecekler. Selahattin Başkan görevine devam etmesi gerekmektedir. Benim partimin mensubu bile değil ama biz kendisini siyaset üstü görüyoruz. Bizde ne zaman bu koltuğa oturduk, partimizin rozetini çıkarıp öyle hizmet ettik. Ama görüyoruz ki bazı belediyelerimiz partizanlık ve partilerinin arka bahçesine çevirmişler belediye makamlarını. Bu kabul edilebilir bir şey değildir. Selahattin Başkan hiçbir zaman siyaset yapmadı. Kimseye politik davranmadı. Bizim ilçemizin de bir takım eksikleri var ama seçim atmosferine girdiğimiz için şuan talepte bulunmadık. Bir an önce başkanımızın adının açıklanması gerekiyor ki, bizde yol haritamızı çıkarıp aday olacaksak olalım, yok gösterilmeyecekse bizim de maceraya girecek bir pozisyonumuz olamaz. Malatya kaybeder, ilçelerimiz kaybeder. Bu konu çok önemlidir. Selahattin Başkan olumsuz ne  yapmış? Bir Allah’ın kulu çıkıp açıklasın bizde bilelim. Yeter artık bu memlekete hizmet eden insanları bir takım rant ve koltuk sevdası uğruna harcamasınlar. Yazık Günahtır. Bir sürü sorunlarla uğraşıyoruz. Benim şuan fokuslandığım olay Başkan Gürkan’ın aday gösterilip, gösterilmeyeceği konusudur. Bu sonuca göre ancak kendime bir gelecek planlaması yapabilirim. Zaten şubat ayına kadar zamanımız var. “ dedi.   

 

YouTube Haber arası

Kaynak Malatya Sanal Haber, Malatyadan com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.