casino siteleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan'a Malatya yolu için Beni yalancı çıkarma sakın"

Özel Haber Haber Girişi : 08 Şubat 2024 22:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan'a Malatya yolu için  Beni yalancı çıkarma sakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan'a Malatya yolu için Beni yalancı çıkarma sakın"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın deprem bölgesindeki ziyaretleri bugün de tüm hızıyla devam etti. Dün Şanlıurfa'nın ardından bugün Adıyaman'da 2 bin 798 konutun hak sahiplerine teslim töreni ve partisinin Adıyaman Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'ın Kahta ve son olarak da daha önce söz verdiği Sincik ilçelerine ziyaretlerde bulundu.
Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde yüzde 95 gibi rekor oy oranına sahip Sincik'te halka seslenen Erdoğan, ilçedeki hak sahiplerine konutlarını ve köy evlerini en kısa sürede teslim etmeye başlayacaklarını söyledi.

Deprem konutları

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Sincik ve Kahta - Sincik arasına yeni otoyol isteyen Sinciklilere yeni yol sözü verdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na talimat veren Erdoğan, "Beni yalancı çıkarma sakın" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri için de rekortmen ilçe Sincik'ten yeni bir rekora daha imza atmalarını istedi.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.