casino siteleri

E. Yeni Malatyaspor Kırklarelispor maçının ardından

Spor Haber Girişi : 31 Ekim 2018 21:34
E. Yeni Malatyaspor  Kırklarelispor maçının ardından
E. Yeni Malatyaspor Kırk

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında E. Yeni Malatyaspor, 2. Lig takımı Kırklarelispor’u 1-0 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü değerlendirmelerde bulundu. 
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, “Kazanmayı ve tur atlamayı istediğimiz bir maçtı. Nitekim o şekilde oldu. Bir arada oynamamış oyuncuları ve gençlerimizi sahaya sürdük, nasıl katkı sağlayabileceklerini gördük. Yeni gelen arkadaşlarımızı görme şansımız oldu. İyi bir maçtı Kırklarelispor diri bir takım. Biz kupada yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Kırklarelispor cephesi 
Kırklarelispor Teknik Sorumlusu Bilgin Erdem ise, “Kupada çok sürpriz sonuçlar alınmıştı. Bu sürpriz sonuçlardan birine imza atmak için buraya geldik. Gücümüzü biliyorduk, Süper Lig’in formda bir takımıyla oynayacağımızı da biliyorduk. Kolay bir maç olmayacaktı. Biz de güzel ve kaliteli bir takım olduğumuzu ispatlamaya çalıştık. Turu kaybettik, rakibimizi kutluyoruz” diye konuştu. 

Deprem konutları