casino siteleri holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama

Elazığda Dijital çağda radyoda yayın ve yapım paneli gerçekleştirildi

Eğitim Haber Girişi : 23 Mayıs 2024 15:22
Elazığda Dijital çağda radyoda yayın ve yapım paneli gerçekleştirildi
Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinde, Dijital çağda radyoda yayın ve yapım paneli gerçekleştirildi.Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakülte
Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinde, Dijital çağda radyoda yayın ve yapım paneli gerçekleştirildi.
Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinde, Dijital çağda radyoda yayın ve yapım paneli düzenlendi. İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. Süleyman İlaslanın girişimiyle amfi salonunda düzenlenen Dijital çağda radyoda yayın ve yapım paneline katılan Kübra Alanson ve Saliha Öner, öğrencilere bilgi ve birikimlerini aktararak soruları cevapladı.
Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. Süleyman İlaslan, Gençlerin radyoyu yoğun bir şekilde takip ettiğini gözlemlemedim. Televizyon dahi artık gençler arasında ikinci planda kalıyor gibi. Yeni medya platformları gençlerin daha çok takip ettikleri kısım arasında yer alıyor. Bu ortamda radyo hayatımızda gerçekten yer etmiyor mu gibi soru ile karşılaşıyoruz. Oysa ki radyo çok önemli bir mecra ve halen önemini koruyor. Çok ciddi bir dinleyicisi de var. Yapılan radyo araştırmaları da bu gerçeği gösteriyor. Radyonun farklı bir niteliği var. Radyo insan duygularıyla etkileşim kurmaya aracılık eden teknolojidir. Doğrudan duygularımızı paylaştığımız, bizi rahatlatan ve duygu değişimlerimize aracılık eden bir teknolojidir dedi.
Panele, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, İletişim Fakültesi Dekanı Nural İmik Tanyıldızı, İletişim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.