casino siteleri

Elazığda Miraç Kandili idrak edildi, depremde hayatını kaybedenler anıldı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 06 Şubat 2024 20:32
Elazığda Miraç Kandili idrak edildi, depremde hayatını kaybedenler anıldı
Miraç Kandili, tüm Türkiyede dualarla idrak edilirken depremde hayatını kaybeden vatandaşlar da unutulmadı. Elazığda, Kahramanmaraş merkezli 11 ildeki d
Miraç Kandili, tüm Türkiyede dualarla idrak edilirken depremde hayatını kaybeden vatandaşlar da unutulmadı. Elazığda, Kahramanmaraş merkezli 11 ildeki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua edildi.
Elazığ İl Müftülüğü tarafından Miraç Gecesi dolayısıyla camilerde kandil programı düzenlendi. İzzetpaşa Camiinde düzenlenen programda depremde hayatını kaybedenler ve yaralılar için eller semaya açılıp dualar edilirken, genci yaşlısı camileri doldurdu. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, sırasıyla Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu. Ardından, İl Müftüsü İrfan Üstündağ tarafından Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yaşanan depremde vefat eden vatandaşlar için dua edildi.
Camilerdeki programın ardından İl Müftülüğü ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Kızılay tarafından lokum ve süt ikramında bulunuldu.
Programa, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Evren, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, İl Müftüsü İrfan Üstündağ ve vatandaşlar katıldı.