casino siteleri

ES Elazığspor ve 23 Elazığ FK´nın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Spor Haber Girişi : 03 Kasım 2022 12:15
ES Elazığspor ve 23 Elazığ FK´nın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu
TFF 3. Lig´de hafta sonu oynanacak maçlarda görev alacak hakemler açıklandı.TFF 3. Lig´de hafta sonu oynanacak olan mücadelelerin hakemle
TFF 3. Lig´de hafta sonu oynanacak maçlarda görev alacak hakemler açıklandı.
TFF 3. Lig´de hafta sonu oynanacak olan mücadelelerin hakemleri duyuruldu. Merkez Hakem Kurulu´ndan yapılan atamaya göre TFF 3. Lig 1. Grup´un 10. haftasında pazar günü saat 14.00´te Doğukent Stadı´nda oynanacak olan Entegre Solar Elazığspor - Nevşehir Belediyespor maçını Kırklareli Bölgesi´nden C Klasman Hakemi Ömer Şivka yönetecek. Şivka´nın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi´nden Ozan Bekar ile Cemal Can Çakır yapacak. Müsabakanın 4. hakemi yine İstanbul Bölgesi´nden Onur Can Dolğun olacak.
23 Elazığ FK´nın ise TFF 3. Lig 2. Grup´un 10. haftasında deplasmanda YS Kahramanmaraşspor ile oynayacağı mücadelede Ankara Bölgesi´nden C Klasman Hakemi Özer Özden düdük çalacak. Özden´in yardımcılıklarını Sivas Bölgesi´nden Mehmet Öcal ile Nevşehir Bölgesi´nden Yahya Kemal Yurtbilir yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak yine Nevşehir Bölgesi´nden Esad Sadık Demirtaş görev yapacak. Pazar günü saat 14.00´te başlayacak olan karşılaşma Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi Stadyumu´nda oynanacak.