casino siteleri

HAYALLERİNE KAVUŞTULAR

Malatya Haber Girişi : 26 Mart 2015 09:51
HAYALLERİNE KAVUŞTULAR

Vali Kamçı Darende ilçesinde düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı.

Deprem konutları

     Vali Kamçı, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı J. Kur. Alb. Hasan Aksoy ile birlikte Darende Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Hoş Geldin Bebek”, “Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller” ve “Hayallerime Kavuşuyorum” adlı projelerin tanıtım toplantısına katıldı.

      Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesinde düzenlenen toplantıda Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, İl ve İlçe Daire Müdürleri ile yetkilileri de hazır bulundu.

      Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş ve Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’in konuşmalarının ardından konuşan Vali Kamçı, “Hoş Geldin Bebek”, “Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller” ve “Hayallerime Kavuşuyorum” projelerinin çok iyi bir fikir olduğunu belirterek “Kamu kurumlarımızı ve çalışanlarını böylesine anlamlı desteklerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

      Darende’de ilçesinde önemli çalışmalara imza atıldığını belirten Vali Süleyman Kamçı, Darendeli iş adamlarının da her zaman ilçelerine sahip çıktıklarını belirtti.

      Hastanede servisleri gezerek bilgi alan Kamçı yeni doğan bebeklere Hoş Geldin Bebek Belgesi, İlçe Halk Kütüphanesi Üyelik Kartı ve Bebeklerin ihtiyaç malzemelerini ailelere verdi.

       Diş polikliniğinde protokol üyeleri ile birlikte öğrencilere diş macunu, diş fırçası ve sabun hediye eden Vali Kamçı, Öğrencilere her gün dişlerini fırçalamalarını, ellerini sabunlamalarını ve bunu ömür boyu süre sürecek bir alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini söyledi.

      Hastane Personelinden en çok kitap okuyan üç personelle de kitap hediye eden Vali Kamçı, hasta ve hasta yakınları ile de görüşerek kendilerinden bilgi aldı. Hastanede yatmakta olan hasta çocuklara da acil şifalar dileyerek çeşitli hediyeler verdi.  

       İlçe Kaymakamlığınca yapılan bir çalışma ile çocukların hayalleri ile ilgi bilgiler toplanmış ve bu bilgiler ışığında hayalini kurdukları eşyalar temin edilmiş. Bu öğrenciler temin edilen eşyalardan bilgileri olmadan İlçede bulunan bir otelin toplantı salonuna davet edilmişler. Burada düzenlenen etkinlik ile de 37 öğrencinin hayali olan tablet, laptop, bisiklet, bulaşık makinesi ve baza takımı Vali Kamçı’ nın ve Protokol üyelerinin katılımı ile kendilerine teslim edildi. Büyük bir şaşkınlık ve sevinç yaşayan çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Mutluluklarını Vali Kamçı ile paylaşmak isteyen öğrenciler tabletleri aracılığıyla Vali Kamçı ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

YouTube Haber arası