casino siteleri

İsias Otel Davası ertelendi

Asayiş Haber Girişi : 06 Ocak 2024 00:34
İsias Otel Davası ertelendi
Adıyaman´da 6 Şubat depreminde yıkılan ve 72 kişiye mezar olan İsias Otel Davası, Cumartesi günü saat 10.00´a ertelendi.Adıyaman 3. A
Adıyaman´da 6 Şubat depreminde yıkılan ve 72 kişiye mezar olan İsias Otel Davası, Cumartesi günü saat 10.00´a ertelendi.
Adıyaman 3. Ağır ceza Mahkemesi´nde görülen davanın ilk duruşması 3´üncü gününde tamamlanamayınca 4´üncü güne sarktı. İlk gün sanıklar, ikinci gün ölen kişilerin yakınları, üçüncü gün ise tanıklar dinlendi.
Sabah saat 09.00´da başlayan duruşma gece saat 24.00´a kadar sürdü. Tanıkların dinlenmesinin ardından sanık avukatlarının davaya ilişkin beyanları alınmaya başlandı.
Sanık avukatları, "Bilinçli taksirle birden fazla insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olma´ suçundan yargılanan sanıkların `Olası kasıtla birden fazla insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olma´ suçundan yargılanması, tutuksuz yargılanan sanıklarında tutuklanması, sanıkların duruşma salonunda hazır bulunmaları, tanıkların yalan beyan verdikleri gerekçesiyle haklarında suç duyurusunda bulunulmasını talep etti.
Mahkeme heyeti, duruşmayı Cumartesi sabah saat 10.00´a ertelenmesine karar verdi.