casino siteleri

Kamaçtan Süper Kupa için Elazığa davet

Spor Haber Girişi : 18 Ocak 2024 15:00
Kamaçtan Süper Kupa için Elazığa davet
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koçun Süper Kupa, deprem bölgesinde oynansın ön
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koçun Süper Kupa, deprem bölgesinde oynansın önerisine teşekkür ederek, milletvekillerinin ve il yöneticilerinin girişimlerinin olması halinde maçın Elazığda oynanabileceğini ifade etti.
TSYD Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, Fenerbahçe Spor kulübü Başkanı Ali Koçun Süper Kupanın deprem bölgesinde oynanması önerisine teşekkür ettiğini, deprem bölgeleri içerisinde en hazır stadyumun Elazığ Atatürk Stadyumu olduğunu belirtti. Kamaç, il yöneticilerinin destek vermeleri halinde süper kupanın Elazığda oynayabileceğini ifade etti.
Elazığ Atatürk Stadyumunun kapasitesinin uluslararası maçlar için yeterli olmadığını ancak ulusal bir karşılaşma olan TFF Süper Kupa maçı için yeterli seyirci sayısına sahip olduğunu vurgulayan Coşkun Kamaç, İl yöneticilerimiz başta valimiz, milletvekillerimiz ve belediye başkanımız olmak üzere tüm paydaşlarıyla öncelikli olarak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi bir görüşme yapıldığı takdirde eminim ki mücadele Elazığda oynanacak ve Elazığa da çok yakışacaktır ifadelerini kullandı.
Öte yandan Coşkun Kamaç, Elazığın A Milli Kadın Futbol Takımının uluslararası maçından yüzünün akıyla çıktığını da belirtti.