casino siteleri

Karaman istifa edecek

Spor Haber Girişi : 10 Ağustos 2020 11:49
Karaman istifa edecek
Yeni Malatyaspor´a büyük umutlarla gelen ancak bekleneni veremeyen Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın istifa etmesi bekleniyor.


Kulüp Başkanı Adil Gevrek konuyla ilgili Malatya´nın yerel bir kanalına yaptığı açıklamada teknik direktör Karaman´la bir görüşme yaptığını ve tecrübeli hocadan istifasını istediklerini söyledi. Karaman´ın sarı-siyahlı yönetimin bu talebi üzerine kulüpten kalan alacağını tahsil etmek için girişimlere başladığı ifade ediliyor. Karaman´ın yeni sezonda bir takımın başında göreve başlaması halinde Yeni Malatyaspor´dan herhangi bir hak talebinin kalmayacağı öğrenildi.
Yeni Malatyaspor yönetiminin Karaman´ın istifasının ardından yeni teknik heyetini bu hafta içerisinde açıklaması bekleniyor.
Bu arada kamp çalışmaları için bugün itibariyle Malatya´da toplanacak sarı-siyahlı takımın başında sportif direktör Ali Ravcı´nın çıkacağı bildirildi.

Deprem konutları

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.