casino siteleri

Koliden vahşet çıktı

Asayiş Haber Girişi : 22 Eylül 2016 16:11
Koliden vahşet çıktı
MALATYA HABER

İzmir'de, 21 yıl önce dayısı tarafından boğularak öldürülen Aynur T.'nin aile tarafından öldürüldüğü saklandı. Genç kadının cesedi; babası, annesi ve dayısı tarafından Bayraklı'daki evlerinin önüne gömüldü. Ceset 2 yıl sonra ailenin ev taşınması nedeniyle gömüldüğü yerden kemikleri çıkarılıp bir koliye konarak, Çiğli'deki evlerinin kilerinde saklandı. Burada 7 yıl saklandıktan sonra aile Menemen'e taşınınca, kemik dolu koliyi de yanlarında taşıdılar. 5 ay önce kayıp ihbarı üzerine araştırma yapan İzmir polisi cinayeti çözerken genç kadının dayısı, babası ve annesi cinayeti itiraf etti. Annenin, evinde sakladıkları kızının kemiklerini severek dua edip, gözyaşı döktüğü öğrenildi. Baba F.T., ‘'Dayısı öldürdü. Allah onun belasını versin, Allah onun cezasını versin. Ben 76 yaşındayım ilk defa karakol görüyorum'' demesi dikkat çekti.

Deprem konutları

Van'ın Muradiye ilçesinde yaşayan PTT memuru F.T. (75), 1992 yılında ailesi ile birlikte İzmir'e yerleşirken burada bakkal açtı. F.T.'nin kızı Aynur T. (23), Şanlıurfa Üniversitesi'nde 2 yıllık bölümü kazanıp okumaya gitti. Burada okulu bitiren ve tekrar İzmir'e dönen Aynur T., erkek arkadaşı ile evlenip Konya'ya taşındı. Evliliğinden bir oğlu olan Aynur T., evliliğinin kötü gitmesi üzerine eşinden boşanıp, oğlunu da yanına alıp, 1995 yılında İzmir'deki babasının evine döndü. Buraya geldikten sonra iş arayan Aynur T., gece geç geldiği için babası F.T. ile sık sık tartışma yaşıyordu. Ailenin yanına Van'dan çalışmak için Aynur T.'nin dayısı İ.H.A. geldi. İ.H.A. bulduğu işte çalışırken T. ailesi ile kalmaya başladı.

YouTube Haber arası

Dayısı boğarak öldürmüş
1995 Ekim ayında, Aynur T. iddiaya göre sık sık eve geç gelmesi nedeniyle baba F.T. ile Bayraklı ilçesindeki bakkallarının önünde tartışmaya başladı. Bakkalda oturan dayı İ.H.A., baba-kız tartışmasına görünce araya girdi. Baba F.T.’yi sakinleştiren İ.H.A., yeğeni Aynur T.’yi yanına alıp, ormanlık alanda içki içmeye gitti. Birlikte sohbet eden dayı-yeğen gecenin ilerleyen vaktinde ormanlık alanda uyuya kaldı. Sabah uyanan İ.H.A., yanındaki yeğenini ölmüş vaziyette buldu. Cesedi alıp eve götüren İ.H.A., eniştesi F.T. ve ablası M.T.’ye (66) durumu anlattı. İ.H.A., alkolün de etkisi ile yeğeni Aynur T.’yi boğarak öldürmüş olabileceğini, gidip polise teslim olması gerektiğini söyledi. Ancak, iddiaya göre baba F.T. buna karşı çıkarak, cesedi gömüp, kimseye söylemeyeceklerinin planını yaptı. Genç kızın cesedi, Bayraklı'daki evlerinin önündeki bahçeye gömüldü.