casino siteleri

Malatya'da Polisten kaçakçılık operasyonu

Asayiş Haber Girişi : 24 Ocak 2023 17:30
Malatya'da Polisten kaçakçılık operasyonu
Malatya'da Polisten kaçakçılık operasyonu

Malatya´da polis tarafından düzenlenen operasyonlarda, 27 bin 550 gümrük kaçağı cinsel içerikli ürün ile 17 bin 800 bandrolsüz makaron ele geçirildi.

Deprem konutları


Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) ekiplerince "5607 SKM" çerçevesinde yapılan çalışmalarda, 17 bin 800 adet bandrolsüz makaron, 7,5 kilo bandrolsüz kıyılmış tütün ile 27 bin 550 adet gümrük kaçağı cinsel içerikli ürün ele geçirildi. Olaylarla ilgili 2 şahsa işlem yapıldığı bildirildi.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Önder Özbey 26 Ocak 2023 01:30

    Malatyanin yakasını bırakın İstanbul Ankara İzmir'e 20 30 km yol 7.5 tl sen malqtyqnin bir uçtan bir ucq 10 km ile bu parayı nasıl alıyorsun milletten bunu size bırakmayacağız Reisin ölümüne arkasındayım ancak bunun hesabıni vereceksiniz beni 6 li 10 lu masanın bir ferdi zannetmeyin ben Reise candan bağlıyım Rabbım ömrünü alsın ona versin qmq siz bu memlekete bunu yaparak hainsiniz vallahi Reisi yıpratma cabasi yemezler yani bunu dillend8recwgim tüm makamlara aynen bildireceğim bu memleket sahipsiz değil bir tane bile şu memlwkwti düşünen bir vekilimiz yok bu hareketlerle belediye başkanımızdan yok diyelim ne diyorsunuz