casino siteleri

Malatya Niyazi Mısrı Kız Kur'an Kursunda Kur'an Öğrenmek Çok Eğlenceli

Özel Haber Haber Girişi : 05 Ağustos 2018 20:58
Malatya Niyazi Mısrı Kız Kur'an Kursunda Kur'an Öğrenmek Çok Eğlenceli
Malatya Niyazi Mısrı Kız

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2018 yılı için camilerde başlattığı yaz Kur’an kursları  Niyazi Mısrı Kız Kur'an Kursunda da yoğun bir ilgi görmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Kur’an kursu müdüresi Aslı Altuntaş ve Öğreticisi Şeyma Tamer; 2018 yılı yaz Kur’an kurslarında Kur’an-ı Kerim ile dini bilgilerin öğretilmesinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerin de yer aldığı bu kurslardan her yaştan insanın faydalanması gerektiğini ve bunun oldukça önemli olduğunu dile getirdi.

Altuntaş; çocuklar sıkılmadan eğlenceli bir şekilde çeşitli etkinlikler yaptırarak onlara Kur’an öğretmek bununla birlikte  bayrak, vatan ve millet sevgisi de aşılamayı hedeflediklerini söyledi.

Deprem konutları

YouTube Haber arası

Tamer ise ;Çocuklarımız yoğun bir özgün eğitimden sonra yaz Kur’an Kurslarımızla camilerimizle buluşuyor.Dolayısıyla biz yaz Kur’an Kurslarımızı çok sıkı formatta değilde , biraz daha işi güzel hale getirerek, eğlenceli hale getirerek çocuklarımızın din eğitimini , Kur’an eğitimini Resullah’ın hadislerini , Resullah’ın hayatını onlara biraz daha esneklik içerisinde anlatmaya çalışıyoruz “ diye konuştu.