casino siteleri

ÖMER FARUK ÖZ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Malatya Haber Girişi : 16 Şubat 2015 11:27
ÖMER FARUK ÖZ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Yerel Televizyon Türkiyem

Ak Parti Malatya Milletvekili ve TBMM idare amiri Ömer Faruk Öz, Türkiye'nin ve Malatya'nın son 12 yılda ciddi kazanımlar elde ettiğini söyleyerek Malatya'nın daha fazla potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

Deprem konutları

Kayısı sorunuyla ilgili konuşan Öz: “Ben fındık tanıtım grubu gibi kayısı tanıtım grubu kurulmasını savundum. Gelinen noktada kuru meyve, üzüm kayısı içeren tanıtım grubunun kurulmasını sağladık. Üzümden gelen para kayısının tanıtımında kayısıdan gelen üzümün tanıtımında kullanılacak. Doğru olan da buydu. Burada mikro milliyetçilik de yapmak doğru olmazdı. Geçen tanıtım grubunun başındaki kişiyle konuştum. Şimdiden ellerinde 4 trilyon tanıtım için kaynak oluştuğunu ifade etti ve 500.000 dolarla Çin’de tanıtım yapmak için büyük bir firmayla anlaştıklarını ifade etti. Yani kayısı tüketiminin az olduğu ülkelerde bu parayla tanıtım yapacağız. Paranın %80’nini dış tanıtımda kullanmak zorundayız. Şuan Güney Kore’de Pazar oluşturmaya çalışıyoruz”. Öz devamında ihracatçıların da gerekli olduğunu ama düzgün çalışmaları gerektiğini hatırlatarak, “4 liraya alıp 9 liraya ihraç etmesin” dedi. 

YouTube Haber arası

Ömer FarukÖz programın devamında Cumhurbaşkanı Erdoğanın dünyanın sayılıliderleri arasında olduğnu ifade ederek şunları söyledi: “Sayın Davutoğlu da Cumhurbaşkanımızdan sonra gereken sinerjiyi sağlamıştır. Halka gereken güveni vermiştir. Halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza da Sayın Başbakanımıza da güveni aynen devam ediyor. Bizim göremediğimizin daha fazlasını Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız görüyor. Bir avuç hain içerde ve dışarda bu ülkeyi karıştırıyor. Kimse Sayın Davutoğlu’nun yetersiz olduğu izlenimine kapılmasın. Muhteşem bir ikili oluşturuyorlar. Güneş balçıkla sıvanmaz. Cumhurbaşkanı ve Başbakan uyumlu olursa ülke kazanır. Bundan kimse rahatsızlık duymasın” dedi.