casino siteleri

ORDUZU DERNEĞİNDEN ‘BAHAR FUTBOL TURNUVASI’

Haber Girişi : 12 Mayıs 2015 13:32
ORDUZU DERNEĞİNDEN ‘BAHAR FUTBOL TURNUVASI’
Orduzu Eğitim ve Kültür D

 

Deprem konutları

Orduzu Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Murat NALÇACI ve yönetim Kurulu üyeleri, Orduzuspor Başkanı İsmet BİRATLI, Malatya İli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz KURTOĞLU, çeşitli Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri,Orduzuspor  veKaldırımspor Yönetici, antrenörler ve futbolcuları, çok sayıda Orduzulu vatandaş ve sporseverler, sporcu velileri  ile 220sporcunun hazır bulunduğu ‘Bahar Futbol Turnuvası’nda buluştu.

Turnuvanın açılışında bir konuşma yapan Orduzu Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı NALÇACI, turnuvayı düzenlemelerindeki amaçlarının, gençlerin birbirleriyle tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak olduğunu, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesini,mahallelerin birbirleriyle yakınlaşması ve kaynaşması için düzenlendiğini, Derneğin bu tür etkinlikleri önümüzdeki günlerde de yapacağı, halı saha turnuvası organizasyonlarının büyük bir emek istediğini belirten Nalçacı;“Bu organizasyonlara sadece futbol turnuvası olarak bakmamak gerekir, Tabi ki spor çok önemli, Bizi birbirimize yaklaştıran kaynaştıran, dostluklarımızı, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren önemli etkinliklerdendir. Ayrıca çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyabilmek için bu tür spor etkinliklerine yönlendirmemiz gerekiyor. İyi bir gelecek inşa edebilmek için sağlıklı, güvenli, küçüğünü, büyüğünü bilen, dayanışma ruhuna sahip bir gençliğin yetiştirmeliyiz. Bu manada dernek olarak görevimizin ve yükümlülüklerimizin farkındayız. Neslin iyi yetişmesi için gerekli tüm gayreti dernek yönetimi olarak seferber edeceğiz.Tertiplediğimiz turnuvada birlik, beraberlik ve dostluk kazansın diyorum, tüm mahalle takımlarımıza başarılar diliyorum”ifadelerine yer verdi.

Turnuvanın ilk maçı Başkan NALÇACI ve Orduzuspor Kulüp Başkanı  İsmetBİRATLI’nın  vuruşları ilebaşladı.İlk kademe maçları sonunda; Elmasuyu, Pınarbaşı, Yassıtepe, LeylekpınarıveKöşebaşıtakımlarınınbir üst tura çıktığı,Çarşıbaşı, Belediyeönü, Taşpınar, ŞanlıkayaveKireçocağı takımlarının elendiği, Aslantepeve Kaldırım takımları arasındaki maçın ise turnuva komisyonu tarafından değerlendirilerek  ileri bir tarihte oynanabileceği belirtildi.

İlk gün oynanan 6 maç sonunda Malatya İli Süt Üreticileri Birliğince sporculara ve misafirlere süt ikramında bulunuldu.

YouTube Haber arası