casino siteleri

Rıza Çalımbay´ın Konyaspor´a şansı tutuyor

Spor Haber Girişi : 15 Ağustos 2021 13:08
Rıza Çalımbay´ın Konyaspor´a şansı tutuyor
Süper Lig´de yarın Konyaspor´u konuk edecek olan DG Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, yeşil-beyazlı ekibe karşı kariyerinde 8 farklı takımla çıktığı 26 maçta 11 galibiyet sevinci yaşadı.
Süper Lig´in ilk haftasında yarın Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor´da deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay´ın, rakibine karşı şansı tutuyor. Çalımbay, kariyerinde 8 farklı takımın başında Konyaspor´a karşı mücadele etti. Deneyimli hoca, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Ankaraspor, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor ve Sivasspor ile Konyaspor´a karşı çıktığı 26 resmi maçtan 11´ini kazandı. Bu maçlarda yeşil-beyazlılar, Çalımbay´ın takımlarına karşı 6 galibiyet elde ederken, 9 müsabaka ise beraberlikle sona erdi.

Çalımbay´ın 27. randevusu
Rıza Çalımbay, yarın kariyerinde Konyaspor´a karşı 27. randevusuna çıkacak. Rakibini yenip lige 3 puanla başlamayı hedefleyen Sivasspor, perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Kopenhag ile oynayacağı mücadele öncesi moral bulmak istiyor.