casino siteleri

Sami Er açıkladı Evine polis baskınları yapılmış

Siyaset Haber Girişi : 28 Şubat 2024 19:51
Sami Er açıkladı  Evine polis baskınları yapılmış
Sami Er açıkladı Evine polis baskınları yapılmış

 

Deprem konutları

28 Şubat post modern darbesinin 27. Yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, başörtülü personel çalıştırdığı için yargılandığını ve evine polis baskınları düzenlendiğini belirterek, başörtüsü üzerinden inanan insanlara zülüm yapıldığını kaydetti.

 

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile birlikte 28 Şubat post modern darbesinin 27. Yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, başörtülü personel çalıştırdığı ve bir vakfın mütevelli heyetinde yer alması nedeniyle 2 yılla yargılandığını, evine polis baskınları düzenlendiğini söyledi.

 


Türkiye’nin stratejik coğrafi konumu nedeniyle düzenli bir şekilde emperyalist güçlerin hedefinde olduğuna vurgu yapan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 28 Şubat ve 15 Temmuz kakışmalarının da aynı mihraklar tarafından organize edildiğine dikkat çekti.

 

Vesayet sisteminin Türkiye’nin küresel bir güç olması önünde ki en büyük engel olduğunu kaydeden Er, “ 12 Eylül’de sağ-sol kavgalarında çok sayıda canımızı kayıp ettik sonra bir darbe ile her taraf süt liman oldu. Geleceğimiz olan gençlerimizi her zaman tırpanladılar. Bunu 12 Eylül’de, 28 Şubat’ta da yaptılar. Bende 28 Şubat mağdurlarındayım. başörtülü eleman çalıştırdığım ve bir vakfın mütevelli heyetinde yer almam nedeniyle 2 yılla yargılandım, biz bugünleri yaşadık. Maalesef başörtüsü üzerinden gençlerimize zulüm ettiler. Hamd olsun ki çok köklü gelenekleri olan güçlü bir devletimiz ve liderimiz var. Allah bu zihniyete bir daha 28 Şubat’ları yaşatacak fırsatı vermesin” dedi. 

 

“Milletin iradesi üzerinde hiçbir güç yok”

 

YouTube Haber arası


AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ise bin yıl sürmesi hayal edilen post modern darbesinin amacına ulaşamadığını belirterek, “ Bin yıl süreceğini hayal etmişlerdi gelinen noktada o günlerde başörtülü oldukları için yargılanan kızlarımız bugünlerde o mahkemeler de hakimlik, savcılık yapıyor. Milletimiz bugüne kadar demokrasimize yapılan müdahalelerine prim vermedi. Milletin imkanlarını millete karşı kullanan, kendi ülkesine karşı şiddete tevessül eden hiçbir şeyi onaylamadık ve onaylamayacağız da. Milletin iradesi üzerinde hiçbir güç yok” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.