casino siteleri

Sami Er Bir Güne 10 Program Sığdırdı

Siyaset Haber Girişi : 22 Ocak 2024 20:50
Sami Er Bir Güne 10 Program Sığdırdı
Sami Er Bir Güne 10 Program Sığdırdı

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, hızlı başladı. Cumartesi günü sabah saatlerinde tarifeli uçakla İstanbul’dan Malatya’ya gelen Başkan Adayı Sami Er, karşılama ve buluşma törenlerinin ardından şehrin dört bir yanındaki programlara katıldı. İlk günden dur durak bilmeyen Başkan Adayı Sami Er, geç saatlerine kadar koşturdu. 

Deprem konutları

 

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Malatya Havalimanı’nda coşkulu bir kalabalık ile törenle karşılandı. Karşılamaya katılan hemşehrilerimizin oluşturduğu uzun araç konvoyu ile Merkez Beydağı Kapalı Spor Salonu’na geçildi. AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen buluşma programına katılan Malatya Belediye Başkan Adayı Sami Er, hemşehrileriyle bir araya geldi. Cumhur İttifakı Ortağı MHP Teşkilatı’nın da katıldığı programdan sonra Sami Er, Konteyner Kent ziyareti gerçekleştirdi. 

 

 

Başkan Adayı Sami Er, Konteyner Kent ziyaretinden sonra Yeşilyurt Çukurdere Mahallesi Muhtarı Fatih Gönültaş’ın babasının vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.

 

Daha sonra AK Parti ve MHP teşkilatlarını ziyaret eden Sami Er, Milletvekileri ve Parti Teşkilatlarından yetkililerle birlikte Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Sami Er, ayrıca AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

 

 

Aynı gün akşam saatlerinde bir televizyon kanalındaki canlı yayın programına katılan Başkan Adayı Er, yayından sonra Eskimalatya’daki şehit ailesini ziyaret etti. Er, Kahraman Şehit Emre Taşkın’ın ailesine taziyelerini bildirerek tüm Şehitlere minnettar olduklarını ve asla unutmayacaklarını belirtti.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.