casino siteleri

Sami Er, mahalle toplantılarında vatandaşlarla buluştu

POLİTİKA Haber Girişi : 10 Şubat 2024 15:16
Sami Er, mahalle toplantılarında vatandaşlarla buluştu
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Özal ve Hacı Abdi mahallelerinde düzenlenen mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya g
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Özal ve Hacı Abdi mahallelerinde düzenlenen mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi.
İlk olarak Yeşilyurt ilçesine bağlı Özal Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıda gençlerle bir araya gelen Ere, Yeşilyurt AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ve Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav da eşlik etti.
Girişte meşale ve konfetiler ile coşkulu bir şekilde karşılanan Büyükşehir Adayı Sami Er, gençlere göreve geldiklerinde yapacakları projeler ve hizmetlerden bahsetti. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda konuşan Sami Er, geçmişte İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, TOKİ Başkan Yardımcılığı ve Fatih Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinden bahsederek, Belediyeciliğin ABCsinden geliyoruz. Allah nasip ederse bu bilgi ve birikimimizi Malatya için kullanacağız. Belediyecilikte her birimde bulunmuş biri olarak şehri yeniden ayağa kaldırma adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz dedi.

6 Şubatta 11 ili doğrudan etkileyen asrın felaketinin yaşandığını ve Malatyanın da bu illerde en çok yıkım gören illerin başında yer aldığını ifade eden Sami Er, bu nedenle de bazı sorun ve sıkıntıların yaşandığına dikkat çekti. Büyükşehir ve iki merkez ilçenin birbirleri ile uyum içerisinde çalışması gerektiğini de dile getiren Er, göreve geldiklerinde 3 belediye olarak Malatyanın sorunlarının giderilmesi adına uyum içinde çalışma yapacaklarını söyledi.

Şuana kadar elde ettikleri tecrübeleri hep birlikte Malatya için kullanacaklarını ifade eden Sami Er, geçmiş tecrübelerden elde ettiği iletişim ağının ise Malatyada sürece önemli ölçüde katkı vereceğini dile getirdi. Malatyanın en büyük sorunlarından birisinin de çarşısının çökmesi olduğunu kaydeden Er, Diğer illerde de yıkımlar oldu ama bizim kent çarşısının çökmesi insanlarda moral bozukluğu yaşattı. Bu yüzden burasının biran önce ayağa kaldırılması adına gerekli yerlerle görüştük ve 550 günlük iş bitirme süresini daha aza çekmenin gayreti içinde olacağız ifadelerini kullandı.

Malatyada en son hak sahibinin konutuna, en son esnafın da işyerine erişinceye kadar durmayacaklarını belirten Er, Halkımızın tüm ihtiyaçlarını çözme noktasında ekiplerimiz ile canla başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın ifadelerine yer verdi.

Er, Hacı Abdi Mahallesinde vatandaşlarla buluştu
AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er daha sonra Battalgazi ilçesinde bulunan Hacı Abdi Mahallesinde düzenlenen toplantıya katıldı. Burada da Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Bayram Taşkın ve İlçe Başkanı Basri Kahveci ile vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Sami Er, Üzerimize yüklenen ağırlığı omuzlarımızda hissedebiliyoruz. Allahın izniyle tecrübe ve birikimlerimizi de kullanarak bu yükün altından kalkacağımıza inanıyorum. Cumhurbaşkanımız da buna inanıyor ki bizleri buraya layık gördü şeklinde konuştu.

Er, ayrıca Ankarada aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın kendisine, Malatyalılar beni çok sever, ben de Malatyalıları çok severim. Her seçimde beni hiç yanıltmadılar. Malatyalılar sana sahip çıkar, sen de git Malatyalılara sahip çık dediğini söyledi.

Er, Malatyayı yeniden inşa sürecinde tecrübeli ve birikimli bir ekiple gece gündüz demeden çalışacaklarını da belirterek gerek kalıcı konutlar gerekse işyerlerinin bitirilmesine kadar durmayacaklarını sözlerine ekledi.