casino siteleri

Savcılık cani babaya 54 yıl istedi

Asayiş Haber Girişi : 30 Ekim 2018 22:39
Savcılık cani babaya 54 yıl istedi
Malatya'da kendisinden bo

Malatya’da boşanmak istediği eşi tarafından komşusunun evinde pompalı tüfekle öldürülen Kübra Fırat cinayetinde savcılık Hakan Fırat’a eşe kasten öldürmek, kasten öldürme ve nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme suçlaması ile 54 yıl hapis cezası istedi.

Deprem konutları

Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesi'nde meydana gelen kadına şiddet olayında, 18 aylık eşi 21 yaşındaki Kübra Fırat, evlilik süresi boyunca kocası Hakan Fırat'tan şiddet gördü.

KONUŞMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYİP ÖLDÜRDÜ

Eşinin baba evine gelen Hakan Fırat, yanında getirdiği pompalı tüfeği ile Kübra Fırat'a ateş açtı. Genç kadının öldüğünü düşünen Hakan Fırat, olay yerinden kaçtı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan genç kadının burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GENÇ KADININ AĞABEYİNİDE AĞIR YARALADI...

Eşi Kübra Güngör Fırat'ı tüfekle öldüren Hakan Fırat, eşinin ağabeyi Mustafa Güngör'ü de ağır yaraladı.

Savcılık tarafından mahkemeye sunulan mütalaada şüpheli Hakan Fırat’ın eşi Kübra Fırat’ın katliamı öncesi kavga ettiği 1 Asliye Ceza Mahkemesi tarafından eşe karşı basit yaralama suçundan tedbir kararı uygulandığı öğrenildi. 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, savcılık 1 çocuk annesi eşini öldüren baba Hakan Fırat’a eşe kasten öldürmek, kasten öldürme ve nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme suçlaması ile 54 yıl hapis cezası istedi.

YouTube Haber arası

Tahir Özçelik Busabah Gazetesi