casino siteleri

VALİ KAMÇI, ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTAMIYORUZ

Haber Girişi : 06 Haziran 2015 14:08
VALİ KAMÇI, ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTAMIYORUZ
5 Haziran Dünya Çevre Gün

 

Deprem konutları

      5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak  ve müdürlük personeli ile Şehit Ahmet Fırat İlkokulu, Yeşilkaya İlkokulu, Elif  Şireli İlkokulu, İstiklal İlkokulu, Yeşilkaya İlkokulu ve Ali Nahit İlkokulu Müdürleri ile bu okullardan seçilen başarılı  öğrenciler Vali Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

      Vali Kamçı’ya çiçek takdim eden ziyaretçiler ve öğrenciler adına Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Çolak kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür ederek, Çevrenin korunması amacıyla ilkokul seviyesinden başlayarak bilinçlendirme çalışmalarını genele yaymaya çalıştıklarını belirterek 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutladı. 

      Vali Kamçı’da Çevre ve Çevre gününün önemine değinerek çevremizin temiz tutulması gerektiğini bununda toplum sağlığı açısından önemli olduğunu belirtti. Çevre temizliğine fazla önem verilmediğine dikkat çeken Vali Kamçı öğretmenler aracılığı ile öğrencilerin bu konuda bilinçlendirildiğini, öğrencilerinde bu konuda duyarlı davranarak arkadaşlarını ve toplumu duyarlı olmaya davet etmesi gerektiğini söyledi. Çevre temizliğinin toplumun sağlığının, güzelliğinin kaynağı olduğunu belirterek çevremizi temiz tutmamız ve korumamız gerektiğini dile getirerek Dünya Çevre Günü’nü kutladı.

YouTube Haber arası

      Öğrencilerle bol bol sohbet eden Vali Kamçı başarılı öğrencileri tablet bilgisayar hediye ederek ödüllendirdi.