casino siteleri

Vali Varol, Adıyaman Şehitliğinde incelemelerde bulundu

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 25 Ekim 2023 17:38
Vali Varol, Adıyaman Şehitliğinde incelemelerde bulundu
Adıyaman Valisi Osman Varol, yapımı devam eden Adıyaman Şehitliği alanında incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.Vali Osman Varol
Adıyaman Valisi Osman Varol, yapımı devam eden Adıyaman Şehitliği alanında incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.
Vali Osman Varol, İl Özel İdaresi tarafından kahraman şehitlerin aziz hatıralarını yansıtacak bir konseptte tasarlanan ve yeni mezarlıkta bulunan Adıyaman Şehitliği Projesinin uygulandığı alanda incelemelerde bulunarak devam eden inşaat çalışmaları hakkında Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık´tan bilgiler aldı.
Proje çerçevesinde şehitlik alanında aziz şehitlerin kabristanlarının çevre düzenlemesi, müze alanı, şehitlik abidesi, peyzaj alanları, şehitlerin hatıra olarak kalan eşyalarının ve hatıralarının yer aldığı video sergi alanı ile tören ve program alanları yer alıyor.
Şehitlerin yaşamlarını kuşaktan kuşağa aktarmaya vesile olacak olan bu projenin hayırlara vesile olmasını dileyen Vali Osman Varol, "Vatanımızın mukaddesatı uğruna hiç düşünmeden canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennetin başköşesi olsun" diye konuştu.