casino siteleri

Esenlik Marketlerde bin üründe yıl sonuna kadar maliyetine satış

Ekonomi Haber Girişi : 19 Ekim 2023 11:53
Esenlik Marketlerde bin üründe yıl sonuna kadar maliyetine satış
Esenlik Marketlerde bin üründe yıl sonuna kadar maliyetine satış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın enflasyonla mücadele çerçevesinde yaptığı indirim çağrısına Malatya Büyükşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı.

Deprem konutları


Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş bünyesinde bulunan 37 markette, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan´ın talimatı doğrultusunda Cumhuriyetin 100. yılına özel en az 1000 üründe yılsonuna kadar maliyetine satış yapılması kararı alındı.


Esenlik tarafından başlatılan Dev Kampanya ile ilgili olarak 19 Ekim Perşembe günü Fahri Kayahan´da bulunan Esenlik Marketi ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan marketteki ürünlerin etiket fiyatlarını inceledi. Ürünlerdeki fiyat indirimleri hakkında bilgiler alan Başkan Gürkan, "Esenlik Şirketi Malatya´mızın, halkın şirketidir. Esenlik Şirketi aynı zamanda tüm piyasada fiyatları regüle eden bir şirketimizdir" dedi.


Enflasyonla mücadele noktasında Esenlik marketlerinin önemli indirimler yaptığını ifade eden Esenlik Genel Müdürü Ata Ünlü, "Cumhurbaşkanımızın Türkiye genelindeki çağrısına uyarak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan´ın talimatları doğrultusunda şu an için en az bin üründe ciddi indirim başlatmış bulunmaktayız. Bu indirimlerden inşallah tüm Malatyalı hemşerilerimiz faydalanır. İnşallah bunun devamı da gelir diye ümit ediyoruz. Malatya´mıza hayırlı olsun diyoruz" şeklinde konuştu.

YouTube Haber arası


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın enflasyonla mücadele çağrısına uyduklarını ve bu kapsamda yılsonuna kadar Esenlik marketlerinde maliyetine satışlar yapılacağını ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Esenlik Şirketi kendi üzerine düşen görevi yapmıştır" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.